Мис Вселена Джесинта Кембъл е самотна и тъжна

Миската казва, че красотата й е проблем в много случаи, защото и се "лепят" само разни шейхове и милионери. Тя няма нужда от пари, защото нейното семейство не е никак бедно. Баща й притежава силен бизнес с билки и лечебни чайове. Майка

2010-09-12 15:48:33
Мис Вселена Джесинта Кембъл е самотна и тъжна
Миската казва, че красотата й е проблем в много случаи, защото и се "лепят" само разни шейхове и милионери.

Тя няма нужда от пари, защото нейното семейство не е никак бедно. Баща й притежава силен бизнес с билки и лечебни чайове. Майка й има няколко центрове за фитнес и спорт.

Джити, както й казват приятели, иска някой нормален и мил човек, с когото да може да бъде приятелка, а не просто да спят заедно. Тя упорито си търси гадже и я има в няколко сайта за запознанства, търсейки нейната половинка.

Мис Вселена е от Австралия и тя казала, че за нея да прелети 5000 мили, за да срещне половинката си, няма да е проблем. Красавицата отделя поне 1-2 часа на ден да отговаря на писма и да говори с различни мъже и дори момчета.

Миската има страшно много фенове и над 700 приятеля в една от любимите й страници. Джесинта била отчаяна от последното си разочарование и иска бързо да забрави за този нещастник, както тя го нарича. Дано късметлията да  се държи мило и добре с нея. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия