Дженифър Анистън ще си уголемява бюста заради роля във филм

Бившата половинка на Брад Пит, Дженифър Анистън обмисля дали да не уголеми гърдите си. Актрисата ще се снима гола във филма "Wanderlust" и това е причината, да помисли сериозно дали да не налее силикон в бюста си. Дженифър винаги е имала

2010-09-12 15:13:09
Дженифър Анистън ще си уголемява бюста заради роля във филм
Бившата половинка на Брад Пит, Дженифър Анистън обмисля дали да не уголеми гърдите си. Актрисата ще се снима гола във филма "Wanderlust" и това е причината, да помисли сериозно дали да не налее силикон в бюста си.

Дженифър винаги е имала комплекси и смята, че не изглежда достатъчно красива. В момента е много притеснена от предстоящите голи сцени и най-вероятно преди това ще посети най-добрия пластичен хирург в Бевърли Хилс, за да промени уголеми гърдите си.

Във филма "Wanderlust" актрисата ще се превъплъти в ролята на омъжена жена, която заедно с мъжа си попада в хипи комуна. На героинята бързо й харесват освободените нрави - тя спи с всички мъже в комуната, прави тройка с още две жени, пуши редовно трева.

Приятелите на Дженифър Анистън не одобряват новата й роля и са притеснени за нейната кариера. Последните няколко филма не се харесаха на киноманите и затова Джен реши да рискува с тази роля, която определено е далеч от досегашните й. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия