Киану Рийвс показва живота в Ню Йорк

Киану Рийвс ще изпълни главната роля във филма "Generation Um". Лентата се базира върху живота на няколко нюйоркчани отдадени на наркотици и безразборен секс. Режисурата на филма е поверена на Марк Ман, занимавал се предимно с късомет

2010-09-12 13:58:40
Киану Рийвс показва живота в Ню Йорк
Киану Рийвс ще изпълни главната роля във филма "Generation Um". Лентата се базира върху живота на няколко нюйоркчани отдадени на наркотици и безразборен секс.
Режисурата на филма е поверена на Марк Ман, занимавал се предимно с късометражни и документални филми. Освен режисьор, Марк е и автор на сценария. В "Generation Um" ще вземат участие актрисите Бояна Новакович ("Дявол", "Острие на мрака") и Аделаид Клеменс ("Х-мен Началото: Върколак").
Припомняме ви, че до края на годината Рийвс планира участие в още поне два филма. В фантастиката "Пътници" актьорът ще трябва да се превъплъти в образа на космонавт събудил се от криогенен сън, три месаца преди края на полета до далечна планета. Второто предвидено участие е в исторически филм "47 ронини", в който действието се развива в средновековна Япония.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия