Киното не е най-доброто поле за изява за Карла Саркози

В най-новия си филм- "Полунощ в Париж", Уди Алън е заменил Карла Бруни Саркози с актрисата Леа Сейду. Сценарият предвижда героинята на Бруни да влезе в пекарна и след това да излезе от нея с франзела ръка, с най-сериозното изражение, на

2010-09-12 13:57:04
Киното не е най-доброто поле за изява за Карла Саркози
В най-новия си филм- "Полунощ в Париж", Уди Алън е заменил Карла Бруни Саркози с актрисата Леа Сейду.
Сценарият предвижда героинята на Бруни да влезе в пекарна и след това да излезе от нея с франзела ръка, с най-сериозното изражение, на което е способна. Карла не успяла да се справи с тази сцена и се наложило да бъде повторена цели 12 пъти.В край на сметка Уди Алън решил да повери ролята на професионална актриса.
Дублиращите сцени вече са готови, но все още не е решено кои кадри и коя от двете дами ще останат. Получава се и известно разминаване между думите и действията на режисьора.От една страна Уди твърди, че е доволен от Карла, но пък от друга страна защо би потърсил друга актриса, ако наистина всичко върви добре?!
В филма главната героияна /Карла или Леа ще се окаже това/ е екскурзовод в парижки музей. Екранни партньори са актьорите Марион Котийар и Оуън Уилсън. Лентата разказва за грандиозните промени в живота на двойка, която се отправя на дълго пътуване към френската столица. Филмът ще се появи на голям екран през 2011.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия