Направиха игра специално за хора с наднормено тегло

Направиха игра, която комбинира различни спортове по много специален начин с пълна симулация. Името й засега не е ясно, защото наблягат на перфектната реакция на софтуеъра и чувството за реализъм. Играта ще струва около 500 долара, но идва заедно

2010-09-11 19:55:55
Направиха игра специално за хора с наднормено тегло
Направиха игра, която комбинира различни спортове по много специален начин с пълна симулация.

Името й засега не е ясно, защото наблягат на перфектната реакция на софтуеъра и чувството за реализъм. Играта ще струва около 500 долара, но идва заедно с боксови ръкавици, боксова круша с вградени приемници за ударите, датчици на ръкавиците и краката, както и колан, засичащ движенията.

Над 80 души, учени и програмисти, работят всекидневно над този проект. Вниманието им е насочено предимно към хората с проблеми с теглото, защото много от тях се срамуват да идат на фитнес или да тренират спорт. За тези хора ще има решение, което ще бъде готово след около 6 месеца.

Играта ще има спортове като борба, която може да се играе с втори играч. Друга интересна добавка ще е специална игра за деца, която е като бейзбол, но приликата ще е само в удрянето и хвърлянето на топката. Програмистите обещаха много други неща и екстри. Ако успеят навреме да направят добра стойка и програма за колоездене,  ще бъдат добавени, ако ли не, ще се свалят безплатно от интернет.

Nintendo Wii и Playstation 3 са приели идеята и се надяват цената да не попречи, но ако всичките тези неща влизат в пакета, ще е супер и хората, срамуващи се от теглото си, ще могат да направят нещо по въпроса, без да се налага да ходят на фитнес при "мачовците". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия