Анджелина Джоли и Брад Пит с къща за 43 милиона долара

Брад Пит и Анджелина Джоли закупиха къща за 43 милиона долара в Италия. Звездната двойка притежава в близост до тази къща, на около 800 километра, друго луксозно имение, но за скромните 5 милиона долара. Новата къща е ситуирана на най-красивата ч

2010-09-10 19:59:53
Анджелина Джоли и Брад Пит с къща за 43 милиона долара
Брад Пит и Анджелина Джоли закупиха къща за 43 милиона долара в Италия. Звездната двойка притежава в близост до тази къща, на около 800 километра, друго луксозно имение, но за скромните 5 милиона долара.

Новата къща е ситуирана на най-красивата част от Валполичела. Името на вилата е "Костанца" и е с обща площ от 2000 квадратни метра. Най- малката стая е кухнята и е само 80 квадратни метра. Също така може да си изберат из между 15 спални, 7 бани и всекидневна- 450 квадратни метра.

Имението разполага още с домашна кино зала, няколко вида мини-спа центъра и десетки подобни луксове. Едно от най-красивите места е смесеният бар, който през деня е в басейна, а с натискането на един бутон след 90 секунди е над водата все едно се рее във въздуха.

Причината, за да платят толкова много, е силната страст на Анджелина към Италия и точно провинция Верона, където се намира вилата. Тя не убеждавала дълго Брад. Кой ли би отказал каквото и да е на Анджелина?! Брад Пит пуснал за продажба една от къщите си в Калифорния и част от парите решил да даде за благотворителност. Дано успее да я продаде бързо, защото така нуждаещите се ще получат известна помощ.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия