Как да се разделите с гаджето, без да го нараните?

Раздялата между двама души винаги е болезнена, ако поне единият има все още някакви чувства. В такъв момент и двамата са доста чувствителни и често тя е придружена с много сълзи. Американски сексолози публикуваха най-важните стъпки, които човек трябв

2010-09-10 14:59:35
Как да се разделите с гаджето, без да го нараните?
Раздялата между двама души винаги е болезнена, ако поне единият има все още някакви чувства. В такъв момент и двамата са доста чувствителни и често тя е придружена с много сълзи. Американски сексолози публикуваха най-важните стъпки, които човек трябва да следва при раздяла, за да нарани възможно най-малко половинката си.

Бъдете съпричастни с половинката си. Дори наистина да искате да се разделите с този човек, покажете му, че и на вас ви е неприятно, че отношенията ви са завършили по този начин.

Хубаво е човек да подбере правилните думи, които ще използва по време на важния разговор. Няма нищо лошо преди да се видите с половинката си, да помислите какво искате да му/й кажете и да подберете най-хубавите думи и фрази. Важни са също така моментът и обстановката - ако не успеете да ги нацелите, като нищо половинката ви ще започне да плаче или ще ви намрази до дъното на душата си.

Спестете си обидите и обвиненията. Ако дразните човека срещу себе си, като нищо ще го нараните още повече, отколкото заслужава в този момент. Най-добре е да се въздържате от обидни епитети и излишни обвинения, дори да сте прави.

Бъдете честни. Били сте толкова много време с този човек, все пак му покажете, че го уважавате, като не го лъжете. Благородни лъжи не съществуват и истината рано или късно излиза наяве.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия