Майката на Майли Сайръс иска да смени името си

Майката на известната актриса иска да смени името си, защото не й харесва. Бащата на Майли, Били Рей, който е известен кънтри певец и майката Летиша, са именували Майли Сайръс с името Дестини Хоуп, когато се е родила през 1992г. Преди няколко месе

2010-09-09 17:07:41
Майката на Майли Сайръс иска да смени името си
Майката на известната актриса иска да смени името си, защото не й харесва.

Бащата на Майли, Били Рей, който е известен кънтри певец и майката Летиша, са именували Майли Сайръс с името Дестини Хоуп, когато се е родила през 1992г. Преди няколко месеца псевдонимът Майли Сайръс станал  официалното име на актрисата.

Сега майка й също желае да смени името си. Първият път, когато се опитала да го направи, й е било отказано поради необясними причини. Сега тя отново подала молба в съда с обяснението, че името Летиша не й харесва и не се чувства добре, когато го споменава.

От 32 години всички нейни приятели я наричат Тиш и тя желае това да стане официалното й име. Тя е попълнила всички документи и е платила необходимите такси, настоявайки силно в съда за промяната.

Скоро ще се разбере дали ще й бъде позволено, защото първо ще бъде разследвано дали под това име има човек, извършвал престъплена дейност. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия