Том Фелтън - подплашен от луди фенове

Звездата от филмите за "Хари Потър" е бил преследван от фенове. Дори някакъв човек е викал по него, че иска да го осинови. Актьорът играе Драко Малфой и признава, че откакто е почнал да снима в Хари Потър не е имал спокойно излизане на к

2010-09-08 23:02:43
Том Фелтън - подплашен от луди фенове
Звездата от филмите за "Хари Потър" е бил преследван от фенове. Дори някакъв човек е викал по него, че иска да го осинови.

Актьорът играе Драко Малфой и признава, че откакто е почнал да снима в Хари Потър не е имал спокойно излизане на кафе или заведение. Винаги е бил притесняван от фенове и дори са го гонили като луди по улиците.

Последната случка е уплашила Том. Докато излизал от кафене във Франция отпред са го чакали фенове, които са успели дори да преминат охраната му и са почнали да го дърпат във всички посоки. След като няколко души са го обсипали с целувки и  опипвания, той успял да се отскубне и побягнал с все сили по улицата. След няколко метра видял патрулка, но и това не спряло полуделите фенове.

Полицаите успели да овладеят ситуацията и всичко се разминало само с доста странен спомен за Том. Той казва, че целувките са били най страшното, особенно от две момчета, които го целунали по лицето и ухото. Охраната на Том е помогнала на полицията да спаси жертвата на фенската лудост. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия