Тейлър Лаутнър дари 40 000 долара за благотворителност

След като няколко седмици Тейлър съди компания за доставка на подвижни домове и каравани, той спечели делото чрез споразумение и парите бяха дадени за благотворителност. 40 000 долара са дарени в "Театъра на Близалката", за обучаване на

2010-09-08 19:06:50
Тейлър Лаутнър дари 40 000 долара за благотворителност
След като няколко седмици Тейлър съди компания за доставка на подвижни домове и каравани, той спечели делото чрез споразумение и парите бяха дадени за благотворителност.

40 000 долара са дарени в "Театъра на Близалката", за обучаване на млади актьори, които нямат пари да заплатят уроците си.

Тейлър подаде иск срещу МакКой РВ заради това, че за рожден ден на негов близък, фирмата не е доставила навреме подаръка и дори излъгала Лаутнър 4 пъти. Дори собствениците го обвинили, че той бил сбъркал датите. След като се споразумял с тях, те бързо се съгласили на 40 000 долара глоба и поемане на съдебните разноски. Тейлър мислел да се откаже от тези пари и да съди фирмата докрай, но времето което му отнемало, пречело на снимките на новия филм от поредицата "Здрач", в който актьорът участва.

Днес парите са преведени и ще се използват за млади таланти, тяхното обучение и закупуване на нови реквизити за театъра. Лаутнър ще дари още пари за ремонт на театъра и добра реклама в интернет. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия