Ема Уотсън: „Хари Потър” не продава секс като „Здрач”

Британската актриса Ема Уотсън нападна „Здрач”, като заяви, че филмите за Хари Потър не продават секс за разлика от популярната вампирска поредица. В интервю за известно американско издание 20-годишната звезда коментираше целувката

2010-09-04 17:51:07
Ема Уотсън: „Хари Потър” не продава секс като „Здрач”
Британската актриса Ема Уотсън нападна „Здрач”, като заяви, че филмите за Хари Потър не продават секс за разлика от популярната вампирска поредица.

В интервю за известно американско издание 20-годишната звезда коментираше целувката между Хърмаяни и Рон в най-новата част от фентъзи поредицата. Тогава тя не пропусна да отправи и остра забележка към „Здрач”.

„Целувката между Хърмаяни и Рон беше дългоочаквана от зрителите. Подготвяхме се за нея в продължение на 8 години. „Хари Потър” обаче не е „Здрач”, ние не продаваме секс, така че бих казала, че заснемането на цялата сцена с Рупърт Гринт наистина беше неловко”, сподели Уотсън.

Последният епизод от фентъзи поредицата за малкия магьосник – „Хари Потър и даровете на смъртта”, ще излезе в две части: първата – през ноември месец тази година (премиера за България – 26 ноември 2010 г.), а втората – през юли 2011 г. (премиера за България - 22 юли 2011 г.).
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия