Кати Пери обича да краде възглавници

Кати Пери има доста необичайно хоби.Всъщност то дори граничи с клептоманството.Оказва се, че хитовата изпълнителка много обичала да краде възглавници от хотелските стаи,в които отсяда. Преди да си тръгне от хотела или от мястото, на което е прен

2010-09-04 00:44:34
Кати Пери обича да краде възглавници
Кати Пери има доста необичайно хоби.Всъщност то дори граничи с клептоманството.Оказва се, че хитовата изпълнителка много обичала да краде възглавници от хотелските стаи,в които отсяда.
Преди да си тръгне от хотела или от мястото, на което е пренощувала Кати никога не забравяла да вземе и възглавницата със себе си.В момента си имала цяла колекция.Певицата била досущ като принцесата от едноименната приказка "Принцесата и граховото зърно".
Кати явно от малка е започнала с капризите.Когато била на 17 отседнала в луксозен хотел в Япония.Настоящата звезда се държала досущ като вип гост, постоянно искала от камериерките да й носят лосиони за тяло и шоколад.
В момента изпълнителката рекламира най-новия си албум "Teenage Dream" .Радва се, че благодарение на работата си може да обикаля света.Разбира се това предполага и нон стоп отсядане в хотели, а оттам и безброй възглавници.
Ах, тази Кати. Трябва да бъде по-внимателна.Нищо чудно с непукисткото си поведение да си навлече гнева на някой хотелиер.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия