Аджелина Джоли помага на пострадалите при наводненията в Пакистан

Анджелина Джоли е дарила нови 100 000 долара за пострадалите жители от наводненията в Пакистан. Преди 2 седмици тя дари 100 000 долара и сега отново го направи. Много други заможни хора и звезди даряват на нуждаещите се в Пакистан, за да им помог

2010-09-02 22:47:40
Аджелина Джоли помага на пострадалите при наводненията в Пакистан
Анджелина Джоли е дарила нови 100 000 долара за пострадалите жители от наводненията в Пакистан.

Преди 2 седмици тя дари 100 000 долара и сега отново го направи. Много други заможни хора и звезди даряват на нуждаещите се в Пакистан, за да им помогнат да построят наново домовете си.

Аджелина казва: "Не правя това за реклама, както казват от таблоидите. Не съм длъжна, правя го, защото имам повече от достатъчно пари и искам да помогна на тези, които нямат".

Една пета от Пакистан е покрит от вода и над 17 милиона жители са пострадали от наводненията. Повечето от тях са загубили всичко, което имат. Оценката на загубите за правителството и хората е над 5 милярда долара. Всички организации, занимаващи се с помощи, са се включили напълно безплатно, за да помагат.

Анджелина, която е член на организация за помагане на болни и неработоспособни, е дарила над 1 милион долара за последните 2 години. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия