Кати Пери получи страхотна оферта

Кати Пери получи предложение, на което малко хора биха устояли. 340,000 долара на седмица за да бъде член на журито на американската версия на предаването The X Factor. Кати грабнала един от организаторите- Саймън Коуел с непринуденото си повед

2010-09-02 01:08:32
Кати Пери получи страхотна оферта
Кати Пери получи предложение, на което малко хора биха устояли. 340,000 долара на седмица за да бъде член на журито на американската версия на предаването The X Factor.
Кати грабнала един от организаторите- Саймън Коуел с непринуденото си поведение. Идеята на Коуел задължително включвала успяла американска звезда и поне един британец, вдъхващ респект.

Въпреки че жъне успех след успех Кати добре осъзнава колко щедри са продуцентите, а също така и това, че надали втори път ще получи подобна възможност- да бъде сред журито на предаване с толкова висок рейтинг и едновременно с това да получи такова добро заплащане.

Саймън държал на това всичко да бъде добре изпипано затова и не желаел да възложи толкова отговорна задача на случайни хора.Когато обаче се срещнал с Кати в Дъблин разбрал, че тя е точният човек. В списъка са фигурирали още имената на Марая Кери, Дженифър Лопес, Марк Антъни, Ник Кенън и други. Кати обаче се оказала с една идея по-харизматична и непринудена от останалите кандидати, така че нищо чудно, че е надвила конкуренцията и то без особени усилия.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия