Кейт Хъдсън не бърза да се омъжва

Актрисата е започнала да се среща с фронтмена на групата "МUSE",Матю Белами, през април месец тази година. От тогава са неразделни и тя често седяла зад колисите и се радвала на гаджето си. На един от концертите на групата в Гластънбъри

2010-09-01 23:07:02
Кейт Хъдсън не бърза да се омъжва
Актрисата е започнала да се среща с фронтмена на групата "МUSE",Матю Белами, през април месец тази година.

От тогава са неразделни и тя често седяла зад колисите и се радвала на гаджето си. На един от концертите на групата в Гластънбъри, Великобритания, Кейт била забелязана да подскача и пее песните им. След концерта двамата с Матю са заминали на кратка почивка в Париж и са обикаляли много романтични места.

Кейт има 6-годишен син на име Раян от нейния бивш съпруг, Крис Робинсън от групата "The Black Crowes". Въпреки че по много места се говори, че тя и приятелят й ще се женят тайно, все още двамата не са казали нищо конкретно по въпроса.

Кейт споделя в интервю: "Дали ще се женим или не, си е наше решение. За сега аз не искам, ако той ми е купил пръстен, по-добре да не ми го дава в близко бъдеще. Женитбата е прекалено ангажираща и не мисля, че съм готова за това."

Талантливата и красива актриса е на 31 години и според коментарите в таблоиди, тя е "вече прекалено стара за майка". Кейт отговорила на този цитат със следното: "Аз се чувствам на 25, тялото ми се чувства на 25 и духът ми се чувства на 25. Това, че в документите ми пише 31 години, не означава нищо. Ще имам второ дете, когато намеря за добре и, когато съм готова". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия