Пускат „Монополи”, посветено на The Rolling Stones

Популярната настолна игра „Монополи” съвсем скоро ще започне да се продава и в ново издание, посветено на британската рок група The Rolling Stones. Във версията на играта, създадена специално за най-големите фенове на ветераните на

2010-09-01 12:44:41
Пускат „Монополи”, посветено на The Rolling Stones
Популярната настолна игра „Монополи” съвсем скоро ще започне да се продава и в ново издание, посветено на британската рок група The Rolling Stones.

Във версията на играта, създадена специално за най-големите фенове на ветераните на рок музиката, всичко е променено – от имената на улиците до картите на късмета, наречени “Lyrics” и “Licks”.

Наименованията на улиците и булевардите от традиционното „Монополи”са заменени със заглавията на албуми на The Rolling Stones. Къщите и хотелите пък носят наименованията на златните и платинените албуми на рок музикантите, а пионките, между които играчите трябва да избират, са тур автобус, комплект барабани и диви коне.

Специалното издание на „Монополи”, посветено на легендарната британска група, ще бъде пуснато на пазара във Великобритания по Коледа.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия