Станете душата на компанията

Ако не изпитвате нужда да научите нови неща, да се развивате, да пеете, да свирите на някакъв инструмент, да научите чужди езици, то няма нужда да четете по - долу: Ако обаче изпитвате поне една от тези нужди и имате желание да се развивате - вие

2010-09-01 10:26:12
Станете душата на компанията
Ако не изпитвате нужда да научите нови неща, да се развивате, да пеете, да свирите на някакъв инструмент, да научите чужди езици, то няма нужда да четете по - долу:

Ако обаче изпитвате поне една от тези нужди и имате желание да се развивате - вие сте точните хора, за които пишем тук. Преди всичко обаче,  трябва да отговорим на въпроса: "Защо трябва да учим толкова много неща докато сме тинейджъри,  след като имаме цял живот на разположение? Отговорът е прост . След завършване на училище,  човек започва да учи в университет или да работи, създава семейство и един ден,  на 50,  осъзнава, че е имал мечта  да танцува танго; да свири на китара или  барабани; да може да рисува или пък да пее. Когато си на 50 обаче,  тази мечта изглежда смешна и непостижима.

За това сега е моментът!  Е, може да не станете професионални музиканти, художници или танцьори, но поне ще знаете,  че сте реализирали една мечта, че владеете нещо много по-добре от други и в определени ситуации,  това ще ви прави център на внимание. Представете си купон на плажа - вадите кухата китара и ставате душата на компанията. Отивате на караоке и изумявате всички с уникални певчески възможности. Отивате на дискотека и вместо да сте поредното дърво, танцуващо извън ритъм или със заучени 2-3 движения,  експлодирате на дансинга и привличате погледа на всички.  Защо не?

Ако искате вие да сте тези хора - направете го! Възможностите са много, но не забравяйте да се забавлявате, защото това е смисълът на всичко. Ако даден курс ще ви коства тежки дни и нощи, то значи не е вашето призвание. Ако обаче обучението премине под формата на забавление и купон, то тогава ще имате две в едно - приятни емоции и прекрасни спомени.

Ако още се колебаете, вижте ни нас как тренираме за поредния концерт на нашата аматьорска група.





Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия