Джесика Алба - красива както винаги

Джесика знае как да омае феновете си и дори журналист като Дейвид Летерман. Тя бе гост на шоуто и в продължение на 2 минути господин Летерман не знаеше какво да каже и заекваше, изчерви се и обърка няколко пъти думите си. Джесика бе облечена с кр

2010-08-31 23:04:21
Джесика Алба - красива както винаги
Джесика знае как да омае феновете си и дори журналист като Дейвид Летерман.

Тя бе гост на шоуто и в продължение на 2 минути господин Летерман не знаеше какво да каже и заекваше, изчерви се и обърка няколко пъти думите си. Джесика бе облечена с красива синя рокля и както винаги усмихната до ушите, говорейки с много закачлив тон.

След като си говориха около 15 минути за стила й на обличане, разговорът продължил към новия й филм. Тя ще си акомпанира с Де Ниро в "Little Fockers", комедия с участието на Линдзи Лоън, Стивън Сегал и други.

Джес каза на Летерман: "В момента, в който разбрах, че ще съм с Де Ниро във филм, ме изби пот, почнах да заеквам и забравих името си."

"Ако Де Ниро е бил във филм, има едно сигурно нещо, гледала съм го!" - каза Джес след като Летерман я попита дали е запозната с актьорската кариера на Де Ниро или просто се е притеснила, че е стар. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия