Отломки от НЛО в Големия каньон?

Наскоро, жители на американското градче Флагстаф в щата Аризона,  открили  странни отломъци на дъното на Големия каньон. На мястото пристигнала група експерти, съставена от военни специалисти по НЛО. При старателното изследване на п

2010-08-31 01:09:43
Отломки от НЛО в Големия каньон?
Наскоро, жители на американското градче Флагстаф в щата Аризона,  открили  странни отломъци на дъното на Големия каньон. На мястото пристигнала група експерти, съставена от военни специалисти по НЛО.

При старателното изследване на парчетата било установено, че  е напълно възможно  те да са остатъци  от космически кораб със сферична форма. А още по-детайлно изучаване с участието на археолози и историци показало, че НЛО  са долетели на нашата планета преди 4000 години.

Както станало известно от официални източници,  космическият  кораб е направен от неизвестно  свръхлеко метално вещество и излъчва слаба радиация. Диаметърът му е  около 40 метра. Отломките от НЛО били незабавно отнесени в секретна лаборатория.

Един от участващите  в изследването астрономи  обаче, д-р  Хенри Люмонт,  разказал, че с космическия кораб е пристигнал екипаж от около 12-20 пришълци. Очевидно корабът е претърпял авария и се е наложило да се приземи.

По устройството  на кабината и от други признаци учените предполагат, че членовете на екипажа  на кораба приличат на хора, но със значително по-малки размери. Предполага се, че и те като нас дишат кислород.

Учените са на мнение, че  авариралият кораб е паднал на дъното на Големия каньон, но намиращите се на борда му същества са се спасили. Извънземните са напуснали устройството и са живели  още около 50 години близо до мястото на катастрофата.
Открити са доказателства, че на американска земя са съществували пришълци 3500 години преди откриването на Америка от Христофор  Колумб. Този факт се потвърждава и от наличието на наскални рисунки, направени по това време от древни  индиански племена.  На тях са изобразени странни същества,  напомнящи хора, но с огромни кълбовидни глави.

Доктор Люмонт смята, че тази находка може да преобърне представите ни за живота на Земята и Вселената.   Било възможно потомците на извънземните да са се адаптирали към нашата планета и да са се смесили с хората. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия