Джей зи иска да има деца

Интересно разминаване си пролича в плановете на Джей зи и жена му- Бионсе.Докато рапарът вече е готов да стане баща, за сексапилната му половинка създаването на деца определено не е водещо за момента. Мислите за деца в главата на Джей зи се появ

2010-08-27 19:44:55
Джей зи иска да има деца
Интересно разминаване си пролича в плановете на Джей зи и жена му- Бионсе.Докато рапарът вече е готов да стане баща, за сексапилната му половинка създаването на деца определено не е водещо за момента.
Мислите за деца в главата на Джей зи се появили съвсем наскоро, покрай семейните им приятели- Гуинет Полтроу и Крис Мартин. Двете двойки прекарали няколко дни на борда на луксозна яхта.Заедно с тях били и двете деца на Гуен- Ейпъл и Моузес.Малчуганите се обръщали към рапарът с "чичо".

Освен от внезапно породилото се желание за деца, Джей зи се учудва от това, че е в добри приятелски отношения с Мартин.В едно обаче е сигурен- ако запознанството им се е случило преди повече време, двамата надали биха си допаднали.

Припомня ви, че животът на рапарът не е бил сред най-розовите до преди да стане известен.Дълги години е оцелявал според правилата на джунглата, тъй като е живял в гето.Там всички били настроени враждебно към богатите.Ако се случело богаташ да мине през гетото, то непременно бил ограбван и пребиван.Предвид това съдбата си е свършила работата като е запознала двамата в по-късен етап от живота на Джей зи.

Рапарът никога не се е срамувал от произхода си.Винаги е говорил открито за миналото си, без да се притеснява, че отровенията му могат да навредят на сегашния му образ. Обществено достояние е, че още от 13-годишен Джей зи продавал наркотици, наръгал брат си с нож в корема, след като разбрал, че му краде ланците и още куп подобни неприятни истории.

Хубавото в случая е, че промяната е била към добро, защото обратната ситуация определено не е за предпочитане.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия