Опра Уинфри: "Шоуто е моят живот"

Опра Уинфри е една от най- известните жени в телевизията. След 25 години водене на нейното шоу, тя обяви финалният сезон. Опра се надява краят да бъде голям купон, а не всички да почнат да плачат. Иска да направи страхотно 6-часово предаване,

2010-08-27 14:40:42
Опра Уинфри:
Опра Уинфри е една от най- известните жени в телевизията.

След 25 години водене на нейното шоу, тя обяви финалният сезон. Опра се надява краят да бъде голям купон, а не всички да почнат да плачат.

Иска да направи страхотно 6-часово предаване, в което да покани всички гости, които желае или поне част от тях. Краят на "Шоуто на Опра Уинфри" ще бъде в началото на пролетта и тя казва, че просто е време след тези  25 години, които за изминали.

Уинфри споделя за ТВ Гайд: "Нямам намерение да плача на края, мечтая си да е голямо парти и да е весело. Това не е краят, аз пак ще съм в телевизията, но по-рядко. Не съм на 20 години вече и имам нужда от почивка."

В момента екипът работи много, за да сабере най- добрите материали за финала на шоуто. От техническия екип казали, че ако сложат всичко, което считат за хубаво, ще има над 350 часа филм за гледане. От тези най-добри 350 часа, те трябва да изберат само 180 минути. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия