Кели Озбърн не е готова за нови гаджета

Кели отрече каквато и да е връзка, с когото и да се опитват да я обвържат, защото просто не е готова след скорошното си разочарование да се хвърли пак към друг човек. Тя е всекидневно свързвана със звездата по мотокрос Джош Хансън. Кели обаче каз

2010-08-25 21:00:45
Кели Озбърн не е готова за нови гаджета
Кели отрече каквато и да е връзка, с когото и да се опитват да я обвържат, защото просто не е готова след скорошното си разочарование да се хвърли пак към друг човек.

Тя е всекидневно свързвана със звездата по мотокрос Джош Хансън. Кели обаче казва, че са просто много близки приятели и не са интимно обвързани. 

25 - годишната певица добави и, че няма как да е гадже с Джош след като той на скоро е поел сериозен облог с приятели дали можел да издържи 100 дни без секс и без интимни отношения с когото и да било.

"Аз съм щастлива, че имам близки приятели, с които мога да споделям и се ядосвам много, че ако имам мъж приятел, то той веднага трябва да се обяви от медиите за мое гадже. Това е много неприятено" - казва Кели за TeenHollyWood. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия