Дженифър Анистън - спасител на животни

Прекрасната Дженифър, която открадна сърцата на милиони още с началото на "Приятели", направи нов клон към организацията си за спасяване на животни. Тя често осиновява любимци от приюти и дори е направила имение с хора, грижещи се за тя

2010-08-24 20:06:41
Дженифър Анистън - спасител на животни
Прекрасната Дженифър, която открадна сърцата на милиони още с началото на "Приятели", направи нов клон към организацията си за спасяване на животни.

Тя често осиновява любимци от приюти и дори е направила имение с хора, грижещи се за тях. Актрисата е на 41 години, но казва, че се чувства като на 25. Спред приятели Дженифър има детско сърце и не може да гледа как някое животнинче страда. 

Поради тази причина тя е направила новият клон към организацията. Ще се спасяват и ще се лекуват бездомни животни. Те ще бъдат гледани и подарявани на хора, които желаят да си имат ново попълнение в семейството.

Дженифър има много любимци в къщата си и постоянно си играе с тях. За нея това е една от радостите на живота. Няколко други нейни колеги ще дарят средства за отглеждането на бездомните животинки. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия