Роб Патинсън и Кристен Стюарт - гонени от папараци

Двете звезди от филма "Здрач", Роб и Кристен, се обърнали към полицията по-рано тази седмица, защото няколко репортера и фотографи са ги следели почти цял ден и са им досаждали. Британецът и гаджето му във филма, а както се спекулира и

2010-08-22 22:35:07
Роб Патинсън и Кристен Стюарт - гонени от папараци
Двете звезди от филма "Здрач", Роб и Кристен, се обърнали към полицията по-рано тази седмица, защото няколко репортера и фотографи са ги следели почти цял ден и са им досаждали.

Британецът и гаджето му във филма, а както се спекулира и гадже в реалния живот, е звъннал на полицията след като репортерите са започнали да ги следят като са карали плътно зад тях и не са спирали да ги снимат.

Според интернет сайт полицаите са пристигнали доста бързо и са отстранили досадните папараци. Роб и Кристен играят гаджета във филма "Здрач", но отричат да имат каквато и да е интимна връка извън сценичната площадка.

Въпреки това, те често са забелязвани заедно усамотени в някое заведение и дори няколко пъти на вечеря със свещи в изискан ресторант. Може просто да е бил спрял токът. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия