Sobieski пускат нови вкусове на водките си

Sobieski ще пуснат няколко нови вкуса на популярната водка. Те ще са  карамел, портокал и малина, които ще завършат бройката от 10 овкусени водки. Рекламното лице на марката, Брус Уилис, няма да присъства на представането на вкусовете, което

2010-08-22 21:26:13
Sobieski пускат нови вкусове на водките си
Sobieski ще пуснат няколко нови вкуса на популярната водка. Те ще са  карамел, портокал и малина, които ще завършат бройката от 10 овкусени водки.

Рекламното лице на марката, Брус Уилис, няма да присъства на представането на вкусовете, което ще се състои на Мадисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Актьорът е много зает с двата филма, които прави в момента и ще присъства чак на третото събитие от турнето на водката.

Тези три вкуса са вдъхновени от жени, които обичат водка, но не толкова силна. И в трите вида има два пъти повече захар, глицерин и овкусители. Алкохолното съдържание на новите вкусове е намалено.

През юни месец 2010г. Sobieski обявиха актьорът Брус Уилис за тяхно официално лице, официален говорител и съсобственик на марката. Звездата от "Умирай Трудно" има  3.3% дял от фирмата.
Глобално Sobieski е най-бързо развиващата се фирма за водка. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия