Джъстин Бийбър хлътнал по Ема Уотсън

Джъстин Бийбър въобще не се притеснява да признае, че си пада по какички и по точно по една определена.Коя ли е тя? Няма да ви се наложи да гадаете дълго.Името й е Ема Уотсън. Изглежда Джъстин е голям фен на симпатичната актриса.Нещо повече дори

2010-08-21 15:10:07
Джъстин Бийбър хлътнал по Ема Уотсън
Джъстин Бийбър въобще не се притеснява да признае, че си пада по какички и по точно по една определена.Коя ли е тя? Няма да ви се наложи да гадаете дълго.Името й е Ема Уотсън.
Изглежда Джъстин е голям фен на симпатичната актриса.Нещо повече дори- споделил, че с удоволствие би излязал с нея на вечеря. Тийн изпълнителят тайничко се надява Ема да започне да посещава концертите му.Това би било една чудесна възможност двамата да се опознаят.
Освен от външността, Бийбър бил запленен от решителността и интелекта на Ема. Явно изпълнителят не е никак повърхностен, защо ли? Защото е силно впечатлен от решението на Ема да се върне в колежа и да завърши образованието си, независимо от факта, че за момента е една от най-проспериращите млади актриси.
Какво ли е мнението на самата Ема за мераците на хлътналия Джъстин.Нека все пак не оставаме на заден план и приятелството му с Ким Кардашиян- една ослепителна 30-годишна дама.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия