Джъстин Тимбърлейк в нов филм

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк се подготвя за скок във филмовата индустрия след като вече има зад гърба си няколко филма. Този ще бъде най-големият Сай-Фай Блокбъстър за годината според информация, получена от продуцента на "Шоуто на Труман

2010-08-20 16:23:43
Джъстин Тимбърлейк в нов филм
Поп звездата Джъстин Тимбърлейк се подготвя за скок във филмовата индустрия след като вече има зад гърба си няколко филма.

Този ще бъде най-големият Сай-Фай Блокбъстър за годината според информация, получена от продуцента на "Шоуто на Труман"- Андрю Никол.

Историята на филма се базира в бъдещето, където хората са намерили начин да не стареят, а богатите могат да си платят дори за безсмъртие.  Предполага се, че Камерън Диас ще участва и не се знае как ще се оправят бившите гаджета на снимачната площадка.

Филмът се казва "I"m.mortal" и е интересна игра на думи. Преведено както се вижда означава "Аз съм смъртен", но ако се премахне точката и апострофа, става "Безсмъртен". Продукцията ще излезе 2011 година, но не са казали точна дата. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия