Внимавайте, когато търсите информация за известни личности

Най-опасните имена за търсене в интернет са на Камерън Диас, Джулия Робъртс и Джесика Бейл. Тази информация бе предоставена от McAfee inc. Фирмата за интернет защита, McAfee, прави ежегоден списък с най-търсените и опасни имена в мрежата. Опасни с

2010-08-19 15:05:49
Внимавайте, когато търсите информация за известни личности
Най-опасните имена за търсене в интернет са на Камерън Диас, Джулия Робъртс и Джесика Бейл. Тази информация бе предоставена от McAfee inc.

Фирмата за интернет защита, McAfee, прави ежегоден списък с най-търсените и опасни имена в мрежата. Опасни са, защото често сайтове, пълни с вируси, пишат по различни файлове, клипове, снимки и прочее, имената на много звезди и след като потребител свали някой от тях, компютърът му се напълва с всякакъв вид вируси.

Обикновено се правят фалшиви търсачки и при ровенето за пикантни снимки или видео на някоя звезда, фалшивата търсачка ви отвежда до резултати, които са пълни с вредно за компютъра ви съдържание. Тези търсачки се намират от Гугъл и излизат като резултат с името, което търсите, така че внимавайте какво кликвате.

Другите най-популярни имена са на Брад Пит, Адриана Лима, Дженифър Хюит, Никол Кидман, Том Круз, Пенелопе Круз и Анджелина Джоли. Има още доста, но това са най-често срещаните "заразени". Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия