Самолет на Северна Корея се разби в Китай

Севернокорейски самолет, който може би е бил боен, се разби в Китай, точно на границата на двете страни. Предполага се, че пилотът, който е бил убит, е опитвал да дефектира в Русия, за да избяга от Северна Корея. Страхът от война между тази държав

2010-08-18 22:27:46
Самолет на Северна Корея се разби в Китай
Севернокорейски самолет, който може би е бил боен, се разби в Китай, точно на границата на двете страни.

Предполага се, че пилотът, който е бил убит, е опитвал да дефектира в Русия, за да избяга от Северна Корея. Страхът от война между тази държава, Южна Корея и САЩ, които са на страната на Южна Корея, е обладал цялото население и всеки намира един или друг начин да избяга.

По време на Световното първенство по футбол в ЮАР, около 6 футболиста на отбора на Северна Корея бяха безследно изчезнали. За тях се предполага, че са избягали в някоя друга държава. Също така след последната загуба на футболния отбор, други двама негови члена, изчезнаха без следа.

Самолетът, който се е разбил на границата, е бил стар, още от ерата на СССР. Предполага се, че е бил откраднат от пилота, защото техниката на Северна Корея далеч превъзхожда този боен самолет.

Китай казва, че са засекли самолетът, който е падал и са заснели, че е имал техническа повреда. От Северна Корея са отказали да анализират записа. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия