Канадка получи 6 млн. долара компенсация заради пиянско падане

32-годишната канадка Мишен Даничек получи компенсация в размер на 6 млн. долара от застрахователната си компания заради падане в нетрезво състояние. Жената, която работи като адвокат, претърпяла инцидент в нощен клуб във Ванкувър, когато се з

2010-08-17 00:23:53
Канадка получи 6 млн. долара компенсация заради пиянско падане
32-годишната канадка Мишен Даничек получи компенсация в размер на 6 млн. долара от застрахователната си компания заради падане в нетрезво състояние.

Жената, която работи като адвокат, претърпяла инцидент в нощен клуб във Ванкувър, когато се забавлявала със свой колега и двамата били солидно почерпени. Той се строполил върху нея на дансинга, тя паднала, ударила главата си и загубила съзнание. Макар че скоро след това била изписана от болницата, канадката се оплакала, че не е трудоспособна, тъй като изпитвала силни болки в главата и паметта й се влошила. Ето защо тя си взела отпуска и започнала да приема обезболяващи.

Малко след това 32-годишната адвокатка била блъсната от автомобил и състоянието й се влошило. Следващите 8 месеца тя прекарала вкъщи.

Имайки предвид професията й обаче, ясно е, че тя не оставила нещата така. Канадката внесла в съда иск срещу колегата си и мъжа, който я блъснал с кола. Съдебните власти във Ванкувър пък наредили застрахователната й компания да й изплати компенсация в размер на 6 млн. долара – 5 млн. долара заради загубата на трудоспособност и 1 млн. долара за други разходи, които й се наложило да направи през тези 8 месеца.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия