Дами, яжте банани на закуска!

Жените задължително трябва да закусват, за да останат стройни и красиви - това показало изследване , проведено от аржентински учени с участието на жени-доброволки. Достатъчно е те да добавят към менюто си поне един плод. В продължение на 3 м

2010-08-16 14:24:21
Дами, яжте банани на закуска!
Жените задължително трябва да закусват, за да останат стройни и красиви - това показало изследване , проведено от аржентински учени с участието на жени-доброволки. Достатъчно е те да добавят към менюто си поне един плод.

В продължение на 3 месеца, всяка сутрин, жените хапвали по един банан  на закуска. В края на експеримента специалистите разбрали колко се  е променила външността на тези дами в сравнение с контролната група, при която жените не са яли плод на закуска.

Добрите резултати приятно изненадали, както участничките в експеримента, така и самите изследователи. Всички жени, които хапвали банан на закуска отслабнали, без да променят начина си на хранене. Освен това се подобрило състоянието на кожата, косата и ноктите им.

Тайната на този феномен е в съдържанието на полезни вещества в бананите - фолиева киселина, магнезии, витамини - които помагат на женския организъм  да се справи със стреса, повишават настроението и улесняват храносмилането.

Именно тези фактори влияят положително на външността на дамите. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия