Утре започва Spirit of Burgas

Утре започва дългоочакваният фест Spirit of Burgas. Над 100 знаменитости ще излязат на 7-те сцени, които са издигнати на плажа в морския град, а 40 000 фенове ще щуреят  наоколо. Главната сцена е висока 17 метра и широка 25. Подобно съор

2010-08-12 17:21:22
Утре започва Spirit of Burgas
Утре започва дългоочакваният фест Spirit of Burgas. Над 100 знаменитости ще излязат на 7-те сцени, които са издигнати на плажа в морския град, а 40 000 фенове ще щуреят  наоколо.

Главната сцена е висока 17 метра и широка 25. Подобно съоръжение се издига за първи път край брега.  Сцената има всички сертификати за сигурност.  Невиждана озвучителна  и осветителна техника пристига в Бургас.  

Хедлайнрите на 13-ти август са електропънк-групата “Продиджи”.  Ще ги подгреят Gravity Co. и  Apollo 440.

Гвоздеят на 14-ти   са Unkle, като преди тях ще видим Everlast.  Основният акцент на 15-ти август ще бъдат Gorillaz Sound System.

И тази година от общината раздадоха безплатни билети за феста, на които имаха право  всички, които живеят в зоната около централния плаж.  Над  500 души вече са се снабдили с бонусите, а се очаква броят им да достигне 1000.   Те се дават с лична карта по предварително определен списък с адреси. Белокоси старци, които се снабдиха с безценните хартийки, веднага завъртяха търговия  на половин цена.  Други обаче ги запазиха, за да могат да ги продадат  на входа на феста на двойна цена.

Както вече съобщихме,  непълнолетни и малолетни фенове ще бъдат допускани на феста само с придружител.  Освен документи за самоличност,  придружителите  трябва да представят и специална декларация в два еземпляра, че поемат отговорност за малолетния.  

Две охранителни фирми поемат сигурността на фестивала, ще се включат и 120  униформени полицаи.  През трите  фестивални нощи ще дежурят и два екипа  на Гражданска защита с лодка и водолазно оборудване, както и медицински екипи. . Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия