Анджелина Джоли се натискала на Джони Деп?

Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от 2005 г. има връзка с Брад Пит, се натискала на колегата си Джони Деп по време на снимките на най-новия филм с тяхно участие – „Туристът”. Това разкри човек от екипа за американския т

2010-08-05 16:00:31
Анджелина Джоли се натискала на Джони Деп?
Холивудската актриса Анджелина Джоли, която от 2005 г. има връзка с Брад Пит, се натискала на колегата си Джони Деп по време на снимките на най-новия филм с тяхно участие – „Туристът”. Това разкри човек от екипа за американския таблоид “National Enquirer”.

Първоначално Анджелина се опитвала да флиртува с Джони Деп, но той не й обръщал никакво внимание. По време на заснемането на една от емоционалните сцени 32-годишната актриса трябвало да подпре глава на гърдите на екранния си партньор. Тя обаче решила да импровизира й вместо това се опитала да целуне Джони Деп, увивайки нежно ръце около врата му.

Импровизацията на Джоли обаче далеч не се понравила на режисьора и той веднага сложил край на сцената. Джони Деп пък избутал внимателно актрисата и се погрижил след това да се увери, че кадрите няма да бъдат включени в готовия филм.

Още преди започването на снимките на „Турисът” във Венеция стана ясно, че приятелката на Джони Деп – Ванеса Паради, настоява той да се откаже от ролята си във филма заради опасната близост с Анджелина Джоли, която има навика да
„краде” чуждите мъже, с които се снима. Според членове на снимачния екип обаче, ревността на френската красавица е била напълно неоснователна, тъй като 47-годишният актьор не изпитвал никакво влечение към екранната си партньорка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия