Български млад дизайнер на финала на конкурса 'Triumph Inspiration Award 2010'

На 16 септември тази година, в Лондон, на  световния финал на конкурса за вдъхновение  ‘Triumph Inspiration  Award 2010’ , ще участва  българският финалист Николай Божилов.   Творението на младия дизайнер &l

2010-08-05 12:24:35
Български млад дизайнер на финала на  конкурса 'Triumph Inspiration Award  2010'
На 16 септември тази година, в Лондон, на  световния финал на конкурса за вдъхновение  ‘Triumph Inspiration  Award 2010’ , ще участва  българският финалист Николай Божилов.  

Творението на младия дизайнер ‘Морфология’ ще се състезава с 27-те финалисти, които са избрани на национално ниво  от цял свят.

Николай е в трети курс на Националната художествена академия.

На финала на конкурса, младите дизайнери ще трябва да спечелят журито с уникална дизайнерска творба. Предварителното гласуване по интернет обаче, може да даде на класирания   участник една точка преднина при оценяването.

Затова ние можем да подкрепим нашия талантлив сънародник Николай Божилов, като   до 31 август  гласуваме за него на адрес :
 www.triumph-inspiration-award.com.  


Славата на Николай е  и в  нашите ръце -  така можем да перифразираме  цитата на Леонардо да Винчи, който е любим на младия дизайнер :  ‘Славата е в ръцете на труда’. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия