Автобиографичната книга на Андре Агаси вече на българския пазар

На българския книжен пазар вече може да намерите автобиографичната книга на тенисиста Андре Агаси, която се казва "Открито". Тази книга е по-различна от повечето автобиографични книги. Тя те грабва, чете се лесно и е вълнуваща - като кри

2010-07-29 22:15:45
Автобиографичната книга на Андре Агаси вече на българския пазар
На българския книжен пазар вече може да намерите автобиографичната книга на тенисиста Андре Агаси, която се казва "Открито".

Тази книга е по-различна от повечето автобиографични книги. Тя те грабва, чете се лесно и е вълнуваща - като криминален роман. В тази книга Андре Агаси не просто описва живота си, без да спестява детайлите, той се опитва да внуши на хората, че човек може да отстоява принципите си докрай, дори пътят му да е осеян с перипетии и драматични моменти.

Тенисистът е автор на книгата, но е работил по нея заедно с американски журналист, носител на наградата "Пулицър". Българския редактор на "Открито" Гергана Рачева сподели, че книгата има страхотни нюанси и е с много голяма дълбочина. Никоя друга автобиография не е написана по такъв изискан начин и с такава интонация. "Открито" ще бъде номинирана за награда "Пулицър" и с право. В тази книга не е спестена никаква откровеност, през 2-3 страници директно или индиректно Андре Агаси обяснява на читателя колко много мрази тениса. Въпреки че за него този спорт е огорчение и болка, той му е донесъл и много радостни моменти.

В книгата всеки амбициозен родител може да разбере дали си заслужава да изисква от детето си неща, които то не иска да прави. Бащата на Андре Агаси вижда сина си съсипан в края на неговата кариера. Дали това си е заслужавало? Не е ли била цената прекалено висока? Отговора на тези въпроси ще разберете, ако прочетете автобиографичната книга на тенисиста.

"Открито" обхваща живота на Андре Агаси до 2006 година. В момента той е щастлив със съпругата си и двете си деца. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия