Риана ще подготвя моминското парти на Кати Пери

Организацията на партито е последният проект, с който певицата се зае.Въпреки желанието си да зарадва своята близка приятелка, Риана се притеснява да не би нещо да се обърка. Екзотичната певица е приела много присърце организацията.Споделя, ч

2010-07-29 12:07:53
Риана ще подготвя моминското парти на Кати Пери
Организацията на партито е последният проект, с който певицата се зае.Въпреки желанието си да зарадва своята близка приятелка, Риана се притеснява да не би нещо да се обърка.

Екзотичната певица е приела много присърце организацията.Споделя, че работата й е приятна, но същевременно и отговорността, която е поела не е никак малка.За Риана по-лесно би било да се приготви за свое участие, отколкото да изпипа всички детайли покрай моминското парти.

Риана казва, че сватбата ще бъде изключителна, затова и такава трябва да бъде и частта преди нея- малкото прегрешение на което Кати ще се отдаде в последната вечер, преди да стане госпожа.

Риана е силно озадачена за концепцията на партито, предвид ексцентричността на своята приятелка, но пък ентусиазъм определено не й липсва, така че вярваме, че ще успее с амбициозния си план.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия