Поради каква причина си изневеряваме?

За много хора сексът след време се превръща в нещо, което вече не носи онова сладко удоволствие. В началото на една връзка всичко е ново и интересно - опознаваш човека срещу себе си, виждате дали си пасвате в леглото, той те изненадва с неща, които п

2010-07-27 15:41:55
Поради каква причина си изневеряваме?
За много хора сексът след време се превръща в нещо, което вече не носи онова сладко удоволствие. В началото на една връзка всичко е ново и интересно - опознаваш човека срещу себе си, виждате дали си пасвате в леглото, той те изненадва с неща, които предишното гадже не е правило. С времето обаче нещата улегват, свежестта на новата връзка си отива и идва досадното сиво ежедневие.

Ако искате връзката ви да не стане досадна, трябва да я поддържате. Изненадвайте гаджето си с дребни подаръци и жестове без причина, променете сексуалния си живот. Ако досега винаги любовната игра е била 5 минути, нека сега бъде по-продължителна и страстна. Все пак сексът е израз на любов, а не задоволяване на някакви нужди. Никой не обича да играе ролята на надуваема кукла, човек трябва да се чувства част от едно цяло, което образува със своята половинка.

За да не потърси вашата половинка нови и интересни преживявания при друг/а, променете се! Може отдавна да е минал периодът, когато сте се ухажвали с цветя, бонбони и плюшени играчки, но това не означава, че скоро вашите взаимоотношения ще се изчерпат.

Вижте някои интересни факти, свързани с изневярата, до които не бива да стигате :

1. 75% от хората, които се женят или омъжват за своите любовници, не са доволни от връзката си и се развеждат.
2. Сериозните изневери продължават между 2 и 4 години.
3. 30% от омъжените жени и 40% от женените мъже имат връзка с друг/а.
4. 30% от мъжете и 50% от жените мразят бившия си съпруг/а, въпреки че са минали 10 години от развода.
5. На всеки 15 секунди някой по света разтрогва брака си.
6. Бракът е хубаво нещо, защото връзките без брак са подложени на емоционален стрес и възможността една такава връзка да се разпадне е два пъти по-голям, отколкото, ако тя бе узаконена.
7. Над 90% от разводите са причинени заради системни изневери от страна на единия съпруг. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия