Том Круз и Камерън Диас си разменят горещи целувки

Камерън Диас призна, че не изпитва каквото и да е притеснение, когато се целува с Том Круз.Преди да сте решили, че Круз изневерява на любимата си съпруга Кейти, ще избързаме да хвърлим светлина върху истината. Всъщност в случая не става въпрос за

2010-07-27 13:46:41
Том Круз и Камерън Диас си разменят горещи целувки
Камерън Диас призна, че не изпитва каквото и да е притеснение, когато се целува с Том Круз.Преди да сте решили, че Круз изневерява на любимата си съпруга Кейти, ще избързаме да хвърлим светлина върху истината. Всъщност в случая не става въпрос за каквито и да е изневери, ако разбира се не броим съвместните им сцени от новия филм Knight and Day, за такива.

Чаровната Кам признава, че е изпитвала по-голяма тревога, когато експлозиви са хвърчали на милиметри зад гърба й, отколкото при размяната на горещи целувки. Диас мъдро отсича, че успешното влизане в роля е като шофирането.Когато даваш всичко от себе си, нещата просто се получават. А като се има предвид и завидното чувство за хумор на екранния й партньор, дори без да сме гледали продукцията може да предположим какъв е бил крайният резултат.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия