Тази година на мода са косматите мъже

Не трябва да се вярва на писанията в женските списания. Установява се, че гладката  бебешка кожа на мъжете въобще не е на мода. Метросексуалните  мъже са готини само на картинка. А в истинския живот, жените искали тестостерон. А той се

2010-07-26 16:34:47
Тази година на мода са косматите мъже
Не трябва да се вярва на писанията в женските списания. Установява се, че гладката  бебешка кожа на мъжете въобще не е на мода. Метросексуалните  мъже са готини само на картинка. А в истинския живот, жените искали тестостерон. А той се крие именно в мъжкото окосмяване.

Фешън спецовете  от списанието “Ask Men” смятат, че  през 2010 година на мода са Бърт Рейнолдс и Буги Барабата. Природата обаче, невинаги е щедра към мъжете в това отношение. А ако сте в групата на кьосетата, не можете да влезете в класацията на мачовците.

Има обаче решение на проблема и той се крие в хладилника. С малко постоянство и специално меню, можете да си “отгледате” супер козина.

Яйцата били най-добрите приятели на космите. Те се хранят с протеини. А най-много от тях се съдържат в яйцата. Няма нужда да изпадате в крайности и да ги пиете обаче, защото може да си лепнете салмонела.  Най-добре ги яжте бъркани или ‘на очи’ и то на закуска. Според диетолозите, не само  брадата ви ще се сгъсти, но и ще се заредите със сили за много подвизи в леглото.

Доброто  окосмяване обаче, иска и нещо мазничко. Най-добре е да заложите на риба. Най-подходящи са сардините, които са пълни с омега-3 мастни киселини. 100 г сардини съдържат 25 г чист протеин.

Пикантната храна и лютото  също са приятели на окосмяването. Но тъй като на вас не ви трябва натурална жилетка , все пак внимавайте с пикантните храни. Дозата е много важна. В случая, важна е съставката капсацин, за която учените са доказали, че играе важна роля при сгъстяването на косата.  А  е и най-мощният афродизиак. Затова диетолозите съветват да комбинирате лютите чушки с боб, който  пък е пълен с протеини,цинк и желязо.  

Така, полека-лека, хем-лесно, хем-приятно, ще можете да увеличите окосмяването по тялото си, а и да станете звяр в леглото. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия