Светата троица на немския трашметъл в Каварна

Преди месец, в София Голямата четворка на трашметъла - Металика, Слейър, Мегадет и Антракс, се събраха на националния стадион и записаха нова глава в музикалната история -  те излязоха заедно на една сцена за първи път. Същото се случи

2010-07-26 15:54:33
Светата троица на  немския трашметъл в Каварна
Преди месец, в София Голямата четворка на трашметъла - Металика, Слейър, Мегадет и Антракс, се събраха на националния стадион и записаха нова глава в музикалната история -  те излязоха заедно на една сцена за първи път.

Същото се случи и  в събота, на втория ден от Каварна рок фест, когато Светата троица  на немския траш - Содом, Криейтър и Дистръкшън, накараха публиката  от  5000 фенове да реве от възторг.

Първи от тройката на сцената излязоха Дистръкшън . Преди това членовете на бандата  споделиха, че много харесват България и се срещната с най-верните си фенове. После със страшен саунд,  с тежки и бързи китари  и страховити вокали, групата изпълни единайсет  от най-яките си хитове.

Публиката ги изпрати със страхото настроение и с огромен ентусиазъм посрещна  следващата банда - Содом. Те не отстъпиха от колегите си. Траш маниаците  свириха около 80 минути и дадоха всичко от себе си, за да подлудят стадиона.  Те изпълниха песни от почти всичките си албуми.  Накрая Содом ‘поздравиха‘ с ирония Лейди Гага с една своя песен.

Накрая на сцената излязоха немските повелители на бързата китара - Криейтър. Към полунощ, вече всички бяха изпаднали с транс. Бандата успя да докаже, че за  25 години на сцената , е успяла да допринесе много за жанра  траш метъл.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия