11 000 долара за едно почистване в автомивка

Най-скъпата автомивка се намира в Англия и обслужва клиенти за минимум 11 000 щатски долара.  Намиращата се във Дарби, Великобритания, автомивката предлага над 100 вида поддържащи процедури, за извършването на които се използват изключително

2010-07-25 22:18:40
11 000 долара за едно почистване в автомивка
Най-скъпата автомивка се намира в Англия и обслужва клиенти за минимум 11 000 щатски долара. 

Намиращата се във Дарби, Великобритания, автомивката предлага над 100 вида поддържащи процедури, за извършването на които се използват изключително скъпи и качествени препарати- 8 200 долара и паста за покриване на драскотини за 5000 долара. 

Освен това собствениците на сервиза направили и шахта тип Формула 1, която използват, за да поправят шаситата на автомобилите. 

Собственикът господин Сахота коментира, че цените в автомивката му не са чак толкова космически.Обикновено там ходят хора с възможности, каращи коли за по 500 000 хиляди долара, за които отделянето на няколко допълнителни хилядарки за поддръжка, не представлява никакъв проблем. Сахота разказва, че понякога дори им се налага да работят през нощта, тъй като почистващ с изключителна прецизност и внимание всяка една част от скъпите возила.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия