Британка реши да преспи с 1000 мъже... вижте защо

Хората изглежда в последно време напълно са откачили в желанието си да поддражават на известни личности.Странно е не желанието, а начинът по който го правят.  Анличанка решила да преспи не с 1, не с 10, не със 100, а с цели 1000 мъже за да се

2010-07-24 22:39:18
Британка реши да преспи с 1000 мъже... вижте защо
Хората изглежда в последно време напълно са откачили в желанието си да поддражават на известни личности.Странно е не желанието, а начинът по който го правят. 

Анличанка решила да преспи не с 1, не с 10, не със 100, а с цели 1000 мъже за да се доближи максимално до образа на Саманта от хитовия сериал "Сексът и градът". На какво обаче се дължи неприемливата стратегия на ентусиазирата британка, така и не стана ясно. 

Определено Сам е най- разкрепостената сред четирите главни героини.Имиджът на секс-фурия, който така успешно поддържа в сериала не означава, че е сходен с образа й в реалния живот.Ето защо е чудно защо някой е решил да я пунктира, точно пък в това отношение. 

Явно обаче други са намеренията на Кристина Саундърс. Въпреки не до там завишеният й сексуален апетит Криси явно се е амбицирала достатъчно за да вкара тези.... 1000 мъже в леглото си.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия