Какви приятелки трябва да има всяка жена?

Човек няма пълноценен живот, ако около себе си няма поне един приятел. Приятелството е нещо много важно, което се крепи трудно. Ако човек е заобиколен от истински приятели, той може да се радва на дълъг и здравословен живот. Когато двама души общуват

2010-07-24 21:28:29
Какви приятелки трябва да има всяка жена?
Човек няма пълноценен живот, ако около себе си няма поне един приятел. Приятелството е нещо много важно, което се крепи трудно. Ако човек е заобиколен от истински приятели, той може да се радва на дълъг и здравословен живот. Когато двама души общуват и се докосват се отделя хормонът окситоцин, който успокоява човека. Човек не трябва да бъде прекалено социален, защото така ще среща повече хора, които ще го разочароват. Трябва да се общува с хора, които носят положителни емоции.

Нека видим какви приятели трябва да има всяка жена, за да бъде доволна от живота:

1. Приятелка за спорт - почти всяка жена прави диети и упражнения, за да поддържа тялото си във форма. Но спортът понякога е скучен, ако когато го практикуваш си сам. Затова всяка жена трябва да има приятелка, която обича спорта и с удоволствие ще й прави компания по време на тичането в парка, карането на колело, ходенето на планина и прочие.

2. Млада приятелка - всеки човек, когато общува с по-млад от него човек, се чувства по-добре и се връща назад към младостта. А и всеки е щастлив, когато може да даде съвет на приятел и да му помогне в труден момент. Все пак житейският опит си казва своята дума.

3. Приятелка от детството - приятелката от детството е човекът, който е бил с вас през всичките тези години, когато се израствали, минали сте през тийнейджърството, споделяли сте си за първата целувка, първата любов. Тя познава семейството ви, вашите навици и традиции. За да поддържате приятелството с хора от вашето детство, поне на две седмици се виждайте веднъж, за да знаете всичко важно за техния живот, както и те за вашия.

4. Нова приятелка - новата приятелка е нещо, което ще освежи живота ви. Докато старите приятели с времето стават все по-консервативни, новата приятелка няма все още твърдо мнение за вас и с нищо не ви се дразни. Сприятелете се с някого от курса, на който ходите или с родителите на вашите деца (ако имате такива!) или с момичето, с което ходите по едно и също време на фитнес. Създавайте нови приятелства, за да разнообразявате живота си.

5. Приятели на гаджето ви - неизбежно е да общувате с неговите приятели. Създайте приятелства с тях, а не конфликти. Притъпете ревността си и не смятайте, че всяко момиче в неговата компания е потенциална конкуренция. За една двойка е важно да общува с повече приятели, за да бъдат щастливи и да имат стабилна връзка.

6. Духовна приятелка (най-добрата ви приятелка) - всеки има нужда от най-добра приятелка. Това е човекът, който винаги ви подкрепя, на когото може да доверите най-големите си тайни и да знаете, че никога няма да ви предаде. Този човек се намира трудно и понякога това отнема години. Истинските хора са на свършване.

7. Приятелство с майката - за повечето хора е трудно да поддържат такова приятелство. Въпреки че майката е най-близкият човек за всеки, не всеки умее да й споделя личните си преживявания. Доста от майките и дъщерите имат кавги помежду си. Често спорят, защото имат различни гледни точки, затова трябва да избягвате конфликтите и споровете. За да прекарате времето с вашата майка пълноценно и да ви е приятно, старайте са да виждате само нейните положителни качества.

8. Приятелка на самата себе си - за да бъде човек в равновесие със самия себе си, трябва да си бъде приятел. Много от жените пренебрегват себе си, за да помогнат на приятелка в беда. А човек трябва да се обича и уважава и да обръща внимание и на собствените си проблеми. Както и да се глези. Правете всеки ден нещо, което ви доставя удоволствие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия