Постоянно лъжем за бройката на сексуалните си партньори

33% от дамите крият броя на сексуалните си партньори, когато започват нова връзка. Винаги има разделение между мъжете и жените, когато става на въпрос кой с колко души е преспал. Ако мъжът е имал много сексуални партньорки, това говори само хубави не

2010-07-24 12:58:02
Постоянно лъжем за бройката на сексуалните си партньори
33% от дамите крият броя на сексуалните си партньори, когато започват нова връзка. Винаги има разделение между мъжете и жените, когато става на въпрос кой с колко души е преспал. Ако мъжът е имал много сексуални партньорки, това говори само хубави неща за него, но ако една жена е спала с повече мъже, тя веднага получава обидни реплики по свой адрес.

64% от жените винаги смаляват бройката на сексуалните си партньори, за да не оставят лошо впечатление у новия любим или защото се срамуват. 20% от жените биха излъгали за реалния брой мъже, с които са били, ако тяхната нова половинка е бил с по-малко жени.

Мъжете също лъжат, но при тях лъжата е друга. 60% от представителите на мъжкия пол завишават бройката на сексуалните си партньорки, за да изпъкнат и да покажат колко са желани от жените.

След направено проучване било установено, че средно една жена спи с 7 мъже през живота си, а един мъж има около 13 сексуални партньорки. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия