Бяло бебе се роди в семейството на чернокожи родители (+снимки)

Бяло бебе се роди в семейството на чернокожи родители тази седмица в клиника във Великобритания. Засега лекарите не могат да дадат логично обяснение на случилото се. Факт е обаче, че детето е с чисто бяла кожа, руса коса и сини очи – та

2010-07-22 19:22:38
Бяло бебе се роди в семейството на чернокожи родители (+снимки)
Бяло бебе се роди в семейството на чернокожи родители тази седмица в клиника във Великобритания.

Засега лекарите не могат да дадат логично обяснение на случилото се. Факт е обаче, че детето е с чисто бяла кожа, руса коса и сини очи – такива, каквито не притежава нито един от двамата родители, нито пък друг член на семейството.

Британските медици са провели необходимите изследвания и са доказали, че новороденото момиченце не е албинос. Майката пък се кълне, че детето е от съпруга й, но дори и това да не е така, то отново не би могло да бъде с толкова бяла кожа, руса коса и сини очи.

Въпреки първоначалния си шок обаче, щастливите родители вече са дали и име на момиченцето – Нмачи, което на нигерийски означава „божествена красавица”.

Малката Нмачи има по-голяма сестра и по-голям брат – съответно на 2 и 4 години. И двамата обаче са чернокожи и приличат досущ на родителите си.

Ето как изглежда щастливото семейство:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
shadygirl
преди 12 години

да го заведат на море да почернее;д

selenaa56
преди 12 години

Normalno kato maikata se e e***a seki den s bql i e izneverqvala na muja si :D:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия