Брус Уилис по-щастлив от всякога

С широка усмивка Брус Уилис споделя, че за момента се чувства на седмото небе от щастие.Актьорът разказва, че животът му се е преобърнал на 360 градуса и то към добро, след като миналата година сключи брак с Ема Хеминг. Припомняме ви, че след

2010-07-22 11:43:36
Брус Уилис по-щастлив от всякога
С широка усмивка Брус Уилис споделя, че за момента се чувства на седмото небе от щастие.Актьорът разказва, че животът му се е преобърнал на 360 градуса и то към добро, след като миналата година сключи брак с Ема Хеминг.

Припомняме ви, че след развода си с Деми Мур, Брус бе попаднал в голяма дупка, а начинът му на живот в първите месеци след разтрогването на брака, бе под всякаква критика.Сега актьорът е доволен от факта, че отново е стъпил здраво на краката си, като все повече се отдалечава от миналите си песимистични настроения.Уилис откровеничи, че преди запознанството си с настоящата си съпруга е бил доста разколебан относно това, че ще успее да намери идеалната половинка, която да го обича.

Тежкият период през който Брус преминал след раздялата с Мур, бил усложнен и от факта, че двамата имат общи деца- тогава разводът не е просто една формалност, а нещо далеч по-сериозно.

За момента актьорът и първата му съпруга се опитват да поддържат привидни приятелски отношения в името на дъщерите си.

Браво на тях, ако не друго, поне са се постарали да лишат децата си от това да гледат силната неприязън, която обикновено се поражда между двама човека, след края на семейния им живот.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия