Мистерията "Царичина"

Мистерията “Царичина” продължава да бъде неразгадана и до днес. В експеримента с изкопаването на дупката  участват  висши военни и трима ясновидци от асоциация “Феномени” - Ели Логинова, Дора Петкова и Димитъ

2010-07-21 22:15:48
Мистерията
Мистерията “Царичина” продължава да бъде неразгадана и до днес.

В експеримента с изкопаването на дупката  участват  висши военни и трима ясновидци от асоциация “Феномени” - Ели Логинова, Дора Петкова и Димитър Сираков. Операцията започва на 6 декември 1990 година  и се  нарича  “Слънчев лъч”.

Няколко месеца преди това Логинова, по време на игра със сина си, открива странните си способности . Тогава тя не може  да изпусне химикалката и започва да пише отговоите на въпроси, които я интересуват.  Тя вижда, чува и предава информация. Много е  уплашена от болката, която изпитва от  енергийно-мисловния контакт и търси съвет от лекари. Те обаче я уверяват, че е напълно здрава физически.

Все пак Логинова се свързва с асоциация “Феномени” , където я изследват. Установява се, че Ели е най-комплексният екстрасенс у нас - тя притежава способността да лекува, диагностицира и вижда тялото на човек като на ядрено-магнитен резонанс. Логинова дори ходи няколко пъти на аутопсии, за да е сигурна, че не греши, когато прави диагнози. В началото дори се страхува да ходи по улиците, защото виждала ходещи  болни органи.

Когато започва Операция “Слава”, която по-късно е преименувана в “Слънчев лъч” се смята , че край  Царичина  се крие скелетът на първия човек. Без да е ходила там, Ели Логинова посочва точката, където трябва да се  копае.

Военните изкопават 168-метров спираловиден тунел, в който няма нито една подпора, Дори по-късно от НАСА са взели идеята и са патентовали този начин на копане.  Заради тези разкопки, Логинова има проблеми с историци и археолози. По време на разкопките не се използват никакви уреди, Ели Логинова е единственият навигатор.

Една сутрин колегата на Логинова, Димитър Сираков, се събужда много  притеснн, че е сънувал Ванга, която му казала, че тунеът ще се разруши и ще затрупа всичи , освен Ели и съпурга й.  Ръководителите на операцията и двамата феномени решават да отидат при пророчицата за съвет.    

Ванга ги приема след седмица, но говори само с Ели, дори се съгласява да я запишат. Тя успокоява Логинова, че тунелът ще се запази и никой няма да пострада, но пита: ” За какво ви е тази жута маймуна - ни маж, ни жена?” Според Логинова  тя говори за първия човек, който, според екстрасенската, е двуполов.

Внезапно разкопките са спрени. Дори започва следствие и Логинова е заплашена със затвор  заради източване на държавни пари. Делото е прекратено поради липса на доказателства.

Цялата документация по случая обаче изчезва. Оттогава Логинова ходи при всеки министър на отбраната , за да иска материалите, но единствен Николай Свинаров я информира, че те  са в чужбина, вероятно в   Русия и Израел.    

Логинова смята, че с откриването на първия човек ще се променят църковните и еволюционните  представи.  Според нея хората от Земята са преселници от планетата Фаетон, която е била унищожена.

Загадката около Царичина все още не изяснена. Според Ванга обаче са оставали само 7 метра, за да се стигне до скелета.

 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия