Анет Бъртнър спечелила 250 хиляди долара от частна лотария в САЩ.

След като пожелала да изтегли всичките пари кеш, тя искала да си купи къща, която харесала преди няколко месеца. След като взела куфарчето с парите, решила да се прибере и да изчака съпруга си, за да отидат заедно в къщата. Като се прибирала вкъщи, жената се сетила, че трябва да купи храна и други стоки за дома.

Отишла до магазина и понеже била много щастлива и много изморена, седнала да си почине в парк пред супермаркета. От умората жената заспала и като се събудила, тръгнала към магазина. Няколко минути след това се сетила, че имала куфарче с пари преди да заспи, обърнала се до пейката, но както и очаквала, куфарчето го нямало. Някой го откраднал.

Въпреки това, жената има голям късмет, защото от банката, от която тя изтеглила печалбата, са имали навика да слагат устройсто за следене, което се активира, ако куфара се отвори без ключа, част от него се среже или повреди силно.

Успели да намерят крадеца и върнали парите на жената. Тя веднага ги оставила в банката и решила да прави покупки само чрез картата си и без повече "джобни пари".
Автор: Александър Ненов