Даниел Радклиф в нов филм

Дани е готов да се бие жестоко, за да докаже, че може да играе всякакви роли, а не само Хари Потър, както го бъзикат в мрежата. Този филм е адаптация по романа на Сюзън Хил -"Жената в черно". Радклиф вече е в няколко филма, от които с

2010-07-20 17:37:07
Даниел Радклиф в нов филм
Дани е готов да се бие жестоко, за да докаже, че може да играе всякакви роли, а не само Хари Потър, както го бъзикат в мрежата.

Този филм е адаптация по романа на Сюзън Хил -"Жената в черно".

Радклиф вече е в няколко филма, от които са: "Всичко е тихо на западния фронт" и продукция на Бродуей "Как да успеем в бизнеса без да работим".

"Жената в черно" е страхотен трилър, а филмът се очаква да бъде равен или по-добър от книгата, което както знаем не е лесно. Продуцент е Джеймс Уоткинс, а  сценарият е направен от сценаристката на "Шут в г*за", Джейн Голдман.

Даниъл Джейкъб Радклиф е извикан на прослушване за ролята на Хари Потър през 2000 г. от продуцента Дейвид Хеймън. През август същата година той е одобрен. От тогава кариерата му се разраства все повече и повече. Печелил е награди за най-добър актьор в различни категории през 2003, 2004, 2006г. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия