Стомашна язва се оказва бебе

Жена, на която е казано от лекари, че не може да има деца, отива в болница с много остри болки в корема и с опасение, че има язва заради паренето. Малко след това се оказва, че тя всъщност е бременна с момче, което се ражда живо и здраво 4 часа по-къ

2010-07-17 00:59:54
Стомашна язва се оказва бебе
Жена, на която е казано от лекари, че не може да има деца, отива в болница с много остри болки в корема и с опасение, че има язва заради паренето. Малко след това се оказва, че тя всъщност е бременна с момче, което се ражда живо и здраво 4 часа по-късно.

Лиза Уичалс на 25 години нямала никава идея, че е бременна в деветия месец. Тя не изпитвала нито един от симптомите на бременност и нямала никакви физиологични изменения през това време. Оказало се, че е цветна бременност.

Тя казва: "Откакто ми казаха, че не мога да имам деца, бях съкрушена, но след тази приятна изненада, колкото и странна да изглежда, аз и цялото ми семейство сме на 7-то небе от щастие."

Цветната бременност е често срещан феномен и обикновено забременяването се забелязва най-късно около четвъртия месец. Има случаи, в които бебетата са износвани почти до края и жените са се оплаквали предимно от стомашни болки.

Тази аномалия е доста опасна за здравето на детето и майката, но в повечето случаи децата се раждат без никакви увреждания, напълно здрави.  Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия